Spela på matcher

Att betta på fotbollsmatcher är otroligt populärt. Med goda kunskaper har man även större möjligheter att spela in stora summor pengar genom att hitta rätt skrällar och bedöma vilka odds som är spelvärda. Du som Liverpoolfan och fotbollsfantast har mycket att hämta i bettingvärlden, eftersom du redan besitter mycket kunskap genom ditt intresse för sporten vilket blir en konkurrensfördel gentemot de gamblers som inte delar detta brinnande intresse.

En rekommenderad sida för att betta på Liverpool FC:s matcher är Unibet, där du smidigt kan spela till fasta odds inför matchen eller genom livebetting under matchens gång. Livebetting kan vara att föredra om du ska kolla på matchen och följa Premier League-säsongen. Unibet är ett spelbolag som dessutom inriktat sig mycket på just fotboll och de är exempelvis huvudsponsor till svenska Allsvenskan. Hos spelbolaget kan du även spela på vilka spelare som kommer att göra mål, målskillnad samt vilket slutresultat det kommer att bli i matchen. Vidare kan du under matchen lägga spel på vilket lag som får till exempel nästa hörna, nästa frispark, gör nästa mål eller får nästa gula kort. Att kombinera flera olika av dessa spel gör att du på bara en match och med små insatser kan få ihop en stor vinst. Du som inbiten Liverpoolfantast kan alltså välja att enbart spela på Liverpools matcher på olika sätt och genom detta spela in en hel del pengar.

Vill du spela även på andra matcher i exempelvis Premier League kan kombinationsspel vara ett bra alternativ, där du spelar på exempelvis tre olika matcher men får ett samlat odds för dessa matcher som då blir högre än om du hade spelat på matcherna var för sig. Nackdelen med detta spelsätt är att trots att du får in två av tre matcher vinner du inget om den tredje matchen inte går in. Fördelen är att du genom sådana kombinationer kan vinna större summor pengar eftersom du får ett betydligt högre odds när du spelar på flera matcher samtidigt i en kombination.

Inför säsongerna kan även spel på vilket lag som du tror vinner Premier League-säsongen vara något att satsa på. Generellt är det alltid bra att lägga ett sådant spel så tidigt som möjligt. Det kan dock vara läge att gå in med ett sådant spel en tid in på säsongen om ett lag som du tror på har börjat säsongen dåligt men du tror att de kommer att lyfta sitt spel under säsongens gång exempelvis efter en värvning av en ny spelare eller tränare eller liknande.

Sammanfattningsvis handlar all slags betting om att hela tiden göra en avvägning för när det är läge att gå in med ett spel och när spelet är som mest spelvärt att lägga sett till oddsen som erbjuds. För att bli en framgångsrik gambler bör du vara analytisk, strategisk och kunna värdera oddsen. Vidare är det viktigt att ha en långsiktig plan med sitt spelande och hela tiden se förluster och vinster ur ett längre tidsperspektiv. Lyckas du med detta kan ditt beslut att börja betta på Liverpools matcher visa sig vara ett mycket gynnsamt beslut.