Hur du kan stötta klubben

Liverpool FC har supportrar världen över, men det är inte alla som har möjlighet att stötta laget på plats när matcher spelas. För att få de senaste nyheterna och uppdateringarna kan man följa klubbens kanaler i sociala medier, till exempel på Twitter, Facebook eller Instagram. Via klubbens egen hemsida kan du också hitta den närmaste Liverpool-klubben just i ditt land eller region. En annan kanal som kan vara bra att följa är LFC Fans Corner på Twitter. Där kan du läsa det absolut senaste, samt spekulationer och eventuella framtidsplaner för laget och deras supportrar. Följ, dela och gilla inläggen så visar du direkt ditt stöd för Liverpool.

När du vill spendera pengar

Om du väljer att göra en fotbollsresa till Liverpool kommer du garanterat få en upplevelse för livet, och pengarna du lägger på matchbiljetten hjälper också till att supporta laget. Förutom biljetter finns det också en stor mängd souvenirer och tryckta prylar att köpa, både online och i butik. Förutom att köpet delvis går till klubbens arbete kan du dessutom visa upp din kärlek för laget genom en snygg t-shirt, kaffemugg, halsduk, m.m.

Ett ännu mer konkret stöd är att bli medlem i klubben. För den som bor i Liverpool är det en fördel att vara medlem om man vill se många hemmamatcher, men vem som helst kan gå med vare sig man planerar att köpa biljetter eller ej. Supportrar i andra länder kan ansöka om medlemskap i lokala klubbar, med eller utan förmåner.

Följ matcherna

Även om du inte kan vara på plats vid själva matchen finns det många sätt att följa den ändå. De stora matcherna visas ofta även i svensk tv, och ibland på radio. Har du tur visar din lokala sportkrog just Liverpools matcher, eller så arrangerar kanske en lokal supporterklubb en visning. Om inget av detta står till buds finns det gott om sportprenumerationer som visar matcherna både på tv och online.